2.5 miliarde de lei, alocați de Guvernul Dăncilă pentru Spitalul Regional de Urgenţă din Cluj! Va fi dotat cu cea mai modernă aparatură medicală şi cu heliport!

Guvernul României a anunțat că s-au aprobat indicatorii tehnico-economici Spitalul Regional de Urgenţă din Cluj, o investiție importantă pentru Cluj și toată Transilvania.

Premierul Viorica Dăncilă a anunțat că “Spitalul regional de urgenţă din Cluj Napoca, o investiţie estimată la peste 2,5 miliarde de lei, va fi dotat cu aparatură medicală şi echipamente de cea mai înaltă performanţă şi cu heliport. În premieră, noul spital va fi construit în jurul unui concept organizaţional de specialităţi medicale grupate în centre. Are la bază conceptul de clădire verde care presupune o construcţie nouă sustenabilă, durabilă şi va oferi servicii integrate de înaltă calitate pentru pacienţi“, a completat premierul României.

Așa cum am spus în mai mule rânduri, alături de colegii mei, deputații Cornel Itu și Cristina Burciu, susținerea construirii Spitalului Regional de Urgenţă din Cluj a fost o prioritate a mandatului nostru și o dovadă că pentru social-democrație Clujul este o prioritate!

Cluj, Cluj mai presus de orice trebuie să fie deviza tuturor politicienilor clujeni, indiferent de partid, trebuie să sprijinim toate proiectele județului nostru.Cluj-Napoca este un centru medical de renume, tradiția facultătilor de profil și expertiza medicilor fiind câteva argumente pentru această investiție uriașă, de 2,5 miliarde de lei“, a declarat deputatul Horia Nasra, președintele PSD Cluj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top