200 de jandarmi vor asigura ordinea la meciul Pandurii Tg. Jiu – Braga

foto: evz.ro

Aproximativ 200 de jandarmi din cadrul Grupării de Jandarmi Mobile Cluj-Napoca vor asigura măsurile de ordine publică la meciul de fotbal dintre echipele “C.S. Pandurii Târgu Jiu” şi “S.C. Braga”.

Partida este caracterizată ca fiind cu grad de risc ridicat, iar jandarmii vor fi prezenţi atât în zona imediată şi apropiată a Stadionului Cluj Arena, cât şi pe traseele de afluire/defluire ale spectatorilor.

Joi, 22 august, începând cu ora 21.00, pe Cluj Arena va avea loc meciul din play off-ul Europa League dintre formatiile Pandurii Tg. Jiu si Sporting Braga.

2 suporteri ai echipei Pandurii Tg. Jiu au interdicţie de a participa la meciul de fotbal, fiind incluşi în baza de date a Jandarmeriei, motiv pentru care sunt sfătuiţi să nu pătrundă ilegal pe stadion. În cazul identificării în incinta arenei sportive aceştia riscă o pedeapsă cu închisoarea de la o lună la 3 luni sau amendă, precum şi măsura de siguranţă a interzicerii accesului la competiţiile sau jocurile sportive, pe o perioadã de la unu la 2 ani, care se adaugã la perioada pentru care s-a dispus iniţial măsura.

Accesul în incinta stadionului se va face începând cu ora 19.00.

În ziua meciului, începând cu ora 19.00 se va restricţiona traficul auto şi pietonal în zona stadionului. În zona arenei sportive vor avea acces doar persoanele care au documente de acces în stadion şi riveranii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top