25 de lei pentru a juca un rol de unchi sau bunic la o şedinţă cu părinţii!

Şedinţa cu părinţii e unul din cele mai neplăcute momente din viaţa unui adolescent, iar atunci când tinerii primesc această veste îşi pun mintea la contribuţie şi găsesc fel de fel de soluţii, care mai de care mai ingenioase, pentru a nu-i chema pe părinţi la şedinţă. Motivele sunt dintre cele mai amuzante, de la banalul “mama e plecată în delegaţie, iar tata e internat în spital” şi până la clasicul “ai mei nu pot veni pentru că sunt plecaţi la ţară”.

Un tânăr a descoperit însă o metodă inedită de a scăpa de şedinţa cu părinţii, angajarea unei persoane de minim 30 de ani, maxim 50 pentru a juca rolul unui unchi sau chiar bunic la şedinţă. Remuneraţia nu este una mare, doar 25 de lei îşi permite tânărul să plătească pentru acest serviciu.

“Am nevoie până luni de o persoană care trebuie să pară de minim 30 ani, maxim 50 şi trebuie să zică că e unchiul meu. Dacă e mai bătrân poate zice că e bunicul meu.

Luni, 19.11.2012, la 18.00 să fie prezent la colegiul Cantemir Vodă din Bucureşti (detalii pe privat) şi să stea o oră-o oră jumătate la şedinţa cu părinţii. Am 15 lei, mai pot face rost de maxim 10 deci 25 lei pe treaba asta”, se arată în anunţul publicat de un tânăr pe un forum.

Şedinţa cu părinţii trebuie să aibă loc astăzi, de la ora 18, dar dacă tânărul care a postat mesajul a găsit pe cineva care să joace rolul unui unchi, probabil că nu vom ştii niciodată.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top