4000 de oameni fericiti la prima editie a Festivalului International de Stand Up Comedy (FISC 2013)

Prima ediţie a Festivalului Internaţional de Stand Up Comedy(FISC) ce a avut loc în perioada 4-10 Noiembrie în Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş, s-a încheiat dumnica seară. in Casa de Cultura a Studentilor, cu un show al comediantilor Dan Badea si Catalin Bordea. Festivalul, organizat de Guevara Events în parteneriat cu Studcard, este considerat un succes încă de la prima ediţie conform datelor oficiale.

FISC_1

Castigatorul premiul I al competitiei de Open Mic al primei editii la FISC 2013 este Mane Voicu (24 ani), din Otopeni, iar premiul publicului i-a revenit lui Paul Stitea.

FISC 2013 in cifre:

• 4000 de participanţi la evenimente
• 17 artişti comedianţi din România şi Ungaria
• 7 spectacole de stand up comedy (6 la Cluj-Napoca, 1 la Târgu-Mureş
• 10 Concurenti înscrişi în Competiţia de Open Mic
• 4 Finalişti ai Competiţiei de Open Mic
• 2 Oraşe
• 4 Locaţii

În cadrul Galei de Închidere de duminica seara au fost decernate Premiul I al Competiţiei de Open Mic de către Dl. Preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj – Horea Uioreanu şi Premiul Publicului, din cadrul aceleiaşi competiţii, de către viceprimarul Gheorghe Şurubaru.

“Ne bucurăm foarte mult că am reuşit să realizăm ce ne-am propus şi ce am promis: 4000 de oameni fericiţi, din Cluj-Napoca şi Târgu-Mureş. O altă reuşită este faptul că am promovat publicului şi alţi artişti de stand up comedy, decât cei pe care îi ştiau majoritatea, Comedica sau Teo, Vio şi Costel. Astfel, la prima ediţie FISC, am avut parte şi de artişti mai puţin cunoscuţi care însă au convins prin showurile de calitate, dar şi artişti debutanţi care au avut prima prestaţie în faţa a 800 de oameni. Sperăm că am atras atenţia atât a autorităţilor cât şi a eventualilor sponsori care la anul să ne fie alături pentru a reuşi să aducem mai mulţi artişti, mai multe genuri de comedie şi, de ce nu, poate în mai multe oraşe. Mulţumim partenerilor care ne-au ajutat să ducem la bun succes prima ediţie a Festivalului Internaţional de Stand up Comedy”, a precizat Iancu Şerbănescu – Director FISC.

Festivalul Internaţional de Stand Up Comedy nu ar fi putut avea loc fără susţinerea partenerilor săi, cărora le mulţumeşte în mod oficial pentru ajutor şi implicare: Prezentat de Bossini – Be Happy si produs de Guevara Events şi Studcard. Finanţat de Ministerul Tineretului şi Sportului & Consiliul Judeţean Cluj

Sponsorizat de Ursus Breweries & Buscat Resort
Restaurant Oficial: Restaurant Livada
Cu sprijinul: Primăria şi Consiliul Local Cluj-Napoca, Visit Cluj, Casino Cluj, Cinema Mărăşti, Bastionul Croitorilor

Recomandat de: Kiss FM, Iulius Mall, Zile şi Nopţi
Susţinut de: OmniPass, OSUT, KMDSZ, OSUBB, FunkyBar, Club Ring, Londoner
Parteneri Media: ClujLife, Cluj.com, Foaia Transilvană, Evenimente în Cluj, CampusCluj, ArtActMagazine, Monitorul de Cluj, eClujeanul, BuzzNews, Radio România Cluj, Ziarul Făclia, VinşiEu, OraşulCluj, Ziarul Studenţesc, Ciulea.ro, Groparu.ro, RaduNeag.com, Daiszler.ro.

Leave a Reply

Loading...
Top