5 motive ca să participi la conferința Skill Up Turda (P)

NOA Business Academy în parteneriat cu WebBits, organizează pentru oamenii de afaceri din zona Turda și Câmpia-Turzii Conferința “Skill UP Conferences”, vineri, 20 noiembrie 2015. Evenimentul va avea loc la Restaurantul “Sarea-n bucate” și va începe la ora 8:30.

skill up turda conferinta

Scopul Skill Up Conferences este consolidarea unei culturi antreprenoriale și crearea de oportunități de afaceri in zona Turda – Câmpia-Turzii. Cei mai buni antreprenori și speakeri din domeniul antreprenorial vin să împărtășească din cunoștințele, experiența și valorile lor.

Cele 5 motive pe care le aducem în fața dumneavoastră sunt cele 5 teme abordate de speakerii noștri:

  1. Cornel Marian Hoza va vorbi despre “Importanța brandingului în afaceri”
  2. Ciprian Șoleriu a pregătit câteva secrete despre “Cum să ai clienți online pe pilot automat”.
  3. Dan Nicoschi abordează o temă foarte populară: “Atragerea de fonduri nerambursabile pentru afacerea ta”
  4. Bogdan Babalau-Maghiar este specialistul care va sublinia „Importanța networkingului în afaceri”
  5. Lorand Soares Szasz este persoana care a ajutat mii de firme din România să crească și va prezenta la Turda “21 de Metode pentru a Crește Afacerea Ta”.

Pe lângă tematica abordată, scopul Skill Up Turda este să lege relații între oamenii de afaceri contribuind astfel la crearea de noi oportunități de colaborare și dezvoltare a mediului business local.

Partenerii locali ai NOA Business Academy și Webbits sunt Primăria Municipiului Turda, Grupul T9, SC Turda Salina Durgău SA, Restaurant Sarea-n Bucate, Couching4You, BizzClub, Rotary Club Turda, Rotary Club Câmpia-Turzii, B2B Media, SC Diosan SRL-D, Industrial Trading, ASA Consolis și Fundația Doriana.

Înscrierile la eveniment se fac pe website-ul www.skill-up.ro, până cel târziu miercuri, 18.11.2015. Tot aici găsești informații despre vorbitori, program și parteneri. Grăbește-te să prinzi un loc la cel mai important eveniment business găzduit de Turda în ultimii ani!

Leave a Reply

Top