50 de bunici din centrele de zi s-au bucurat de un picnic pe Valea Gârbăului

Asociatia “Magic People” a profitat de vremea buna si a organizat un picnic pe cinste pentru 50 de bunici din centrele de zi din Cluj-Napoca, pe Valea Gârbăului.

Teodora Rogobete de la Teo’s Kitchen, Călin de la Grill House Alba Iulia, initiatorii Cristian Gog si Dan Ciulea, impreuna cu partenerii si voluntarii care s-au alaturat evenimentului, au reusit sa le faca o zi mai frumoasa varstnicilor, care s-au simțit foarte bine, au mâncat sănătos, au participat la pregătirea mesei, au cântat, au dansat, au socializat, s-au relaxat și s-au simtit bine.

Asociația “Magic People” isi propune să organizeze evenimente de acest gen mai des, pentru cât mai mulți bunici de la centrele de zi din Cluj.

Aceasta asociatie este o organizație non-profit care dorește ca prin proiecte de genul “Nepoți de Crăciun” și “Picnic cu Bunicuții”, să își aducă contribuția în a ajuta moral și material în special copii și vârstnici. Fondatorul asociației este Cristian Gog – clujeanul câștigător al concursului Românii au Talent ediția 2012 și primul mentalist din lume care a câștigat un concurs de popularitate.

NdC_Picnic157

Evenimentul “Picnic cu Bunicuti” a fost organizat in colaborare cu Grill House Alba Iulia, Teo’s KitchenSotto restaurantDaisler Print House si Aqua Carpatica.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top