60 ani de Ansamblul Folcloric “Mărțișorul”, spectacol aniversar cu intrare libera, la Casa de Cultura a Studentilor

Un spectacol aniversar cu ocazia implinirii a 60 de ani a Ansamblului Folcloric “Mărțișorul” va avea loc sambata, 9 decembrie, de la ora 17:00, la Casa de Cultura a Studentilor, iar intrarea este libera.

“Mărţişorul a luat naştere nu dintr-o decizie oficială sau în urma unui plan de acţiuni, ci firesc, ca orice faptă bună”Laurenţiu Hodorog, fondator al Ansamblului “Mărțișorul” și primul director al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca. Acest fapt se întâmpla în anul 1957. De atunci, suntem păstrători ai folclorului autentic românesc, iar în acest an, suntem bucuroși să sărbătorim 60 de ani de activitate neîntreruptă, printr-un spectacol aniversar de excepție, la care invităm publicul iubitor de folclor să ni se alăture, intrarea fiind liberă!

Spectacolul generațiilor de artiști care s-au lansat și au evoluat în cadrul renumitului ansamblu folcloric “Mărțișorul” va începe de la ora 17.00, pe scena Sălii de Spectacole “Dumitru Fărcaș” a instituției și va fi susținut de artiști consacrați de muzică populară, culminând cu un spectacol extraordinar al Ansamblului Folcloric Studențesc ”Mărțișorul” al Casei de Cultură a Studenților Cluj-Napoca.

Vor urca pe scenă Dumitru Fărcaș, Sava Negrean Brudașcu, Aurel Tămaș, Gheorghe Turda, Vlăduța Lupău, artiști din diferite generații care și-au început cariera sau au susținut concerte în cadrul formației de folclor. Prezentatorul acestei seri speciale va fi îndrăgitul interpret de muzică populară Marius Ciprian Pop.

Leave a Reply

Loading...
Top