7.700 de euro pentru noua Dacia Logan!

Salonul Auto de la Paris a găzduit în acest an, în premieră mondială, lansarea noii generaţii Logan. Carlos Tavares, Chief Operating Officer la Renault group, a declarat că preţul de intrare în gamă va fi de 7.700 de euro.

Thomas Dubruel, directorul comercial al companiei Dacia, confirmase la Bucureşti în cadrul unei conferinţe de presă lansarea noului model Dacia Logan la Salonul Auto de la Paris şi recunoscuse la acel moment autenticitatea fotografiilor publicate în presă franceză, potrivit money.ro.

Lansarea noilor generaţii Logan şi Sandero nu a adus astfel surprize. Singurul lucrul pe care se mai putea specula era preţul. Faţă de generaţia anterioară noul Logan va fi mai scump: preţul pentru versiunea de bază este de 7700 euro.

Noul model Dacia Logan vine dotat cu motor turbo pe benzină cu trei cilindri de 898 cm3 (cilindree de 0,9 litri) şi lanţ de distribuţie. Datorită turbo-colectorului cu inerţie foarte scăzută asociat cu un sistem de distribuţie variabilă la admisie (VVT), motorul furnizează 66 kW (90 CP) la 5 250rot./min. Datorită cuplului de 135Nm disponibil încă de la turaţii joase (90% disponibil încă de la 1 650 rot/min), acest motor este dinamic, reactiv şi suplu în funcţionare.

Modelul Dacia Logan va putea fi comandat în România de la finalul anului 2012

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top