800 de kilograme de carne confiscate dintr-un abator din comuna Iara

carne de pasarePolitisti, inspectori veterinari si comisari ai Protectiei Consumatorilor au descins in forta la un abator din comuna Iara. In urma perchezitiei s-a deschis inchiderea abatorului timp de o luma si confiscarea a 800 de kilograme de carne.

Poliţiştii din cadrul Serviciul Judeţean de Investigare a Fraudelor Cluj împreună cu inspectori din cadrul Direcţiei Sanitar- Veterinare şi pentru Siguranţa Alimentelor Cluj şi a Comisariatului Judeţean pentru Protecţia Consumatorilor Cluj, au descins la o firmă din Iara, în 20 martie.

Firma, care are ca obiect principal de activitate abatorizarea şi comercializarea animalelor vii, a fost închisă pentru o lună iar administratorul agentului economic a fost amendat cu 22.000 lei.

Cantitatea de 825 kg carne de bovină, în valoare de aproximativ 11.000 lei a fost confiscată. “Totodată, s-a dispuns suspendarea activităţii economice desfăşurată de către societatea comercială la punctul de lucru din comuna Iara, pentru o perioadă de 30 de zile, în vederea remedierii deficienţelor constatate”, spun poliţiştii, fără să precizeze care au fost aceste deficienţe.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top