A 5-a zi de protest: Suporterii au ieşit din nou în stradă pentru “U” Cluj!

Peste 1000 de suporteri s-au întâlnit din nou, vineri, 7 septembrie, pe Bulevardul Eroilor pentru a-şi demonstra ataşamentul pentru Universitatea Cluj. De data aceasta, fanii “Şepcilor roşii” şi-au susţinut echipa, renunţând la celebrele sloganuri anti-conducere pe traseul lor spre stadion.

Suporterii Universităţii Cluj în marş organizat pe B-dul Eroilor. Foto Tiberiu Matei

Suporterii au pornit într-un marş organizat pe Eroilor, au trecut pe Bulevardul 21 Decembrie şi s-au îndreptat spre Cluj Arena, acolo unde Sănătatea Cluj disputa partida contra celor de la Unirea Dej, din cadrul etapei a II-a a eşalonului al III-lea fotbalistic.

Grupul de fani a pătruns în arenă strigând “Ion Moina este casa noastră” şi au urcat în peluză, de unde au continuat să-şi demonstreze ataşamentul pentru clubul alb-negru, evitând să-i încurajeze pe jucătorii Sănătăţii Cluj. Mai mult, “viruşii verzi” au fost apostrofaţi de fanii pătimaşi ai lui “U” cu scandarea “sunteţi sclavii lui frâna” sau “sclavii lui Paszkany”, fiind luaţi în colimator atât “şefii” din Gruia, cât şi Anamaria Prodan.

Aceasta a fost a 5-a zi de proteste, iar suporterii au anunţat că nu se vor opri aici, vor continua până când situaţia clubului va fi clarificată.

foto Tiberiu Matei

Leave a Reply

Loading...
Top