A murit actorul Michael Clarke Duncan!

Actorul american, în vârstă de 54 de ani, Michael Clarke Duncan a murit luni dimineaţă, la spitalul Cedars-Sinadi din Los Angeles, unde se afla internat în urma unui infarct suferit în luna iulie, potrivit Associated Press.

Duncan a fost cunoscut în special pentru rolul interpretat în filmul “The Green Mile”, prestaţie care i-a adus o nominalizare la premiile Oscar, la categoria “Cel mai bun actor într-un rol secundar”.

Reacţia colegilor de la Hollywood nu a întârziat să apară, inclusiv cea a fostului său coleg de platou din “The Green Mile”, Tom Hanks: “Sunt foarte întristat de vestea pierderii lui Big Mike. El era comoară descoperită în timpul filmului. Era magic. Trecerea sa în nefiinţă ne-a şocat pe toţi”.

“Big Mike” s-a apucat de actorie în jurul vârstei de 30 de ani şi a avut mai multe roluri mici înainte de filmul care i-a adus nominalizarea la Oscar.

“The Green Mile” este povestea întâlnirii dintre un bărbat condamnat la moarte pentru crimă (Michael Clarke Duncan) şi gardienii care îl păzesc, conduşi de Tom Hanks.

De asemenea, Michael Clarke Duncan şi-a împrumutat vocea mai multor personaje de animaţie, din filme precum “Kung Fu Panda,”Delgo” sau “Brother Bear”, având totodată şi apariţii episodice în serialele “The Apprentice,”The Finder,”Two and a Half Men” şi “The Suite Life of Zack and Cody.”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top