A murit Cel mai puternic om din România!

Cel mai puternic om din România a murit sâmbătă, înecat. Acesta se afla pe un ski-jet, pe lacul Apa din Satu-Mare. Apropiaţii presupun că i-ar fi cedat inima din cauza efortului constant la care a fost supus, în ultimii ani, la antrenamente şi competiţii.

 Alin Popa, câştigătorul din acest an al titlului de “Cel mai puternic om din România”, avea o greutate de 140 kilograme şi era cunoscut în toată lumea pentru forţa lui extraordinară. El era capabil să ridice camioane cu o masă de câteva tone şi era un obişnuit participant al concursurilor de powerlifting.

Sâmbătă, Alin Popa se distra cu un ski-jet pe lacul de agrement Apa din Satu-Mare. Însă, din păcate, distracţia nu a durat la nesfârşit. Martorii susţin că l-au auzit strigând după ajutor, dar, ştiind cât de bine antrenat este, au crezut că este vorba despre o glumă. Groaza lor a atins cote inimaginabile în momentul în care au realizat că Alin nu mai iese la suprafaţă. Abia după două zile de căutări, scafandri au reuşit să scoată la suprafaţă trupul “celui mai puternic om din România”.

Apropiaţii lui Alin susţin că i-ar fi cedat inima din cauza efortului constant la care a fost supus de antrenamentele şi competiţiile la care participa. Poliţia din Satu-Mare anchetează, la momentul de faţă, acest caz, însă, doar după ce vor apărea rezultatele autopsiei se va putea stabili cu certitudine cauza morţii.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top