A șasea etapă de dezinsecție a domeniului public începe la Cluj

Primăria Cluj-Napoca anunță începerea de la 1 septembrie a celei de a șasea acţiune de dezinsecţie pe domeniul public din acest an.

dezinsectie

Acţiunea se va desfăşura în perioada 1 – 20 septembrie 2015, între orele 21.00 şi 5.00. În cazul condiţiilor meteorologice nefavorabile, durata prevazută se va decala sau prelungi.

“Pentru eficienţă, activitatea de dezinsecţie trebuie tratată în mod unitar, atât pe domeniul public, cât şi privat la nivelul localităţii, motiv pentru care facem un apel cetăţenilor, asociaţiilor de locatari/proprietari, agenţilor economici şi instituţiilor de pe raza municipiului să efectueze dezinsecţia pe proprietăţi, clădiri, subsolul blocurilor, odată cu acţiunea de pe domeniul public a Primăriei Cluj-Napoca”, transmit reprezentanţii primăriei.

Substanţele folosite în acţiunea de dezinsecţie sunt K”OTRHINE EC 25 și/sau DETRAL SUPER- substanțe pentru combaterea adulților şi BAYICIDAL 25 WP – insecticid pentru combaterea larvelor. Produsele menţionate sunt avizate de Ministerul Sănătății – Comisia Națională a Produselor Biocide, fac parte din grupele Xn respectiv Xi de toxicitate şi se regăsesc în Registrul Naţional al produselor biocide avizate pentru profilaxia sanitar umană.

Acţiunea este realizată de firma SC Coral Impex SRL, conform contractului de concensionare a serviciului de deratizare, dezinsecţie şi dezinfecţie încheiat cu municipiul

Leave a Reply

Top