A treia editie a festivalului TiMAF debuteaza pe 27 septembrie

timafCea de-a 3-a editie a Festivalului Transylvania International Music and Art Festival (TiMAF) va avea loc in periaoda 27 Septembrie – 13 octombrie, cu peste 80 de evenimente la care au pus umarul 150 de voluntari. Anul acesta Clujul se transforma din nou intr-o scena a culturii si artei la sfarsitul lunii viitoare.

TiMAF se bazează pe un concept unic axat pe diversitatea a 10 arte consacrate: muzică, dans, arte plastice, teatru, literatură, street arts, publicitate, arte decorative și design, gastronomie și arhitectură. Publicul va avea șansa de a face cunoștință cu frumusețea celor 10 arte prin intermediul celor trei componente principale: main eventul, în cadrul căruia vor fi invitați artiști de renume național și mondial pentru a face demonstrații în domeniile pe care le reprezintă, componenta competițională, prin intermediul căreia TiMAF va ajuta la promovarea și lansarea tinerilor artiști și totodată la stimularea creativității acestora și nu în ultimul rând, cea de a treia componentă este cea educațională.La această componentă, artele TiMAF vor fi promovate prin intermediul unor workshopuri susținute de instructori din fiecare domeniu, în încercarea de a atrage un public cât mai divers spre cultură.

Locatiile de desfasurare ale festivalului vor fi centrul orașului, mai precis în Piața Unirii, urmând ca pe parcursul celor 17 zile, evenimentele TiMAF să pună stăpânire și pe alte repere ale Clujului precum: Clădirea Casino, Casa de Cultură a Studenților, diferite cluburi și pub-uri, cinema-urile clujene etc.

Leave a Reply

Loading...
Top