A XII-a ediție a seminarului Essence Foundation, la Hotel Golden Tulip din Cluj

Cea de a XII-a ediție a seminarului Essence Foundation va avea loc la Cluj-Napoca, în perioada 27 februarie – 1 martie 2015, la Hotel Golden Tulip Ana Dome. Cursul oferă participanților o experiență intensă practică de 3 zile, de autocunoaștere și dezvoltare, cu scopul de a ne îmbunătăți viața.

Seminarul va fi susținut de Dr. Menis Yousry, cel care a creat seminariile de dezvoltare personala Essence dupa o experiență de peste 15 ani ca Supervizor al Sistemului Național de Sănătate UK, Psiholog si Psihoterapeut în Terapie Sistemică. A condus si facilitat in ultimii 20 de ani procesul Essence in peste 16 locatii din Europa, SUA, America Latina si Orientul Mijlociu.

Seminarul Essence Foundation este un curs de desavarsire personala. Seminarul nu este atipic, este insa special pentru ca utilizeaza un principiu extrem de simplu, dar extrem de puternic: trairea, experienta, crearea unui context, impreuna cu grupul, in care fiecare cursant are ocazia de a se vedea pe sine foarte clar. Stim sa vorbim despre tiparele subconstiente, uneori analizam foarte mult si aproape ca le vedem. Dar cum ar fi daca le-am vedea chiar in timp ce le manifestam?

essence foundation curs

In cadrul seminarului te vei bucura de:

– experimentarea si personalizarea unor instrumente practice
– cresterea increderii in tine
– imbunatatirea relatiilor din viata ta (familie, colegi, partener/a)
– imbratisarea trecutului cu compasiune
– trairea prezentului 100%

Inscrierea se face prin: http://goo.gl/TCYo4L
Taxa de participare: 450 RON/persoana + TVA (Total 558 Ron cu TVA inclus)

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top