Adi Falub: “Trei puncte care ne mențin în lupta pentru salvarea de la retrogradare”

Antrenorul Universității Cluj, Adrian Falub, s-a declarat extrem de mulțumit de cele trei puncte obținute în derby-ul cu CFR, scor 1-0, care mențin clubul în lupta pentru salvarea de la retrogradare. Acesta a precizat că echipa sa a ieșit cu bine peste 4 meciuri de foc în 10 zile, declarând că nu i se pare normal ca un club să joace atât de multe partide într-un interval atât de scurt de timp.

adrian falub

“Sunt foarte mulțumit de cele trei puncte, sunt 3 puncte care ne mențin în lupta pentru salvarea de la retrogradare, iar lucrul acesta e cel mai important. Cred că astăzi am văzut la jucătorii care au intrat spiritul care trebuie să caracterizeze echipa asta, au vrut foarte mult, și-au dorit și până la urmă au reușit să câștige după un joc echilibrat care se putea termina foarte bine ca și egal. Părerea mea că derby-urile astea nu se joacă, ele se câștigă.

Nimeni în echipa asta, cât sunt eu antrenor, nu e titular, cine va munci și cine va înțelege că este imperios necesar să rămânem în Liga I, va juca, cine nu, va rămâne pe bancă. Mengolo a avut o întindere, a început recuperarea de două zile și sper că până la meciul cu Pandurii să reușim să-l recuperăm.

Cred că este mult prea mult pentru echipă să joace 4 meciuri în 10 zile, nu s-a mai întâmplat așa ceva în ultimii 50 ani în România, e foarte greu să joci la un interval atât de scurt atâtea meciuri importante. Cred că am trecut cu bine peste astea 4 meciuri, avem o finală de Cupă a României, am băut de două ori CFR-ul, am bătut Rapidul, am scos 6 puncte din 3 meciuri, nu a fost ușor, dar cred că nu e normal ca o echipă cum este U să joace 4 meciuri în 10 zile”, a declarat tehnicianul Universității Cluj, Adrian Falub, la conferința de presă.

VIDEO

Universitatea Cluj a învins, vineri seara, 10 aprilie, cu scorul de 1-0 pe CFR Cluj, în prologul etapei cu numărul 26 din Liga I.

Leave a Reply

Loading...
Top