Adio, dar rămân cu tine! UDMR susține noul Guvern

Desi reprezentantii UDMR au anuntat ca vor iesi de la guvernare, Kelemen Hunor sustine ca s-a decis avizarea Guvernului Ponta 4.

kelemen hunor

Relatiile dintre reprezentantii Aliantei aflate la putere si cei ai UDMR s-au racit in ultima perioada, mai ales dupa ce prefectul de Covasna a decis sa-i amendeze pe reprezentantii Partidului Civic Maghiar cu 5.000 de lei pentru intonarea imnului Ungariei la o manifestare publica organizata in municipiul Sfantu Gheorghe.

Kelemen Hunor, liderul UDMR, a precizat ca a vorbit cu premierul Victor Ponta pe seama incidentului respectiv si i-a transmis acestuia ca “relatiile interetnice nu trebuie sa sufere si nu trebuie stricate mai mult decat a stricat prefectul din Covasna”.

Luni, Kelemen Hunor a participat la o sedinta a grupurilor reunite unde s-au discutat cele mai arzatoare probleme ale momentului, respectiv bugetul pe 2015 si noua formula a Guvernului Ponta.

“Am avut o sedinta a grupurilor reunite unde am discutat de buget si de noua formula. Am decis sa dam un vot pozitiv pentru programul de guvernare si pentru premierul Ponta. Dam un cec in alb premierului, deci un vot pentru acest guvern”, a fost mesajul clar transmis de presedintele UDMR, Kelemen Hunor.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top