Adrian Falub: “Avem un lot bun de jucători, dar ca să promovăm avem nevoie de ceva în plus”

Antrenorul Universităţii Cluj, Adrian Falub, a făcut o scurtă radiografie a acestui sezon la finalul meciului câştigat sâmbătă, 12 mai, pe Cluj Arena, scor 3-2, cu Metalurgistul Cugir, declarând că echipa trebuie sa se organizeze foarte bine, să mai facă o serie de achiziţii şi să întărească lotul pentru că nu va fi uşor să promoveze în prima ligă.

“Nu a fost un an aşa uşor precum mă aşteptam eu, când am venit aici eram locul 10, la şase puncte de primul loc, trebuie să spun că eram îngrijorat. Am întâlnit nişte echipe destul de bune care ne-au pus probleme, dar cred că până la urmă cred că am făcut o muncă bună şi trebuie să mulţumesc jucătorilor şi staff-ului care au făcut lucruri extraordinare anul acesta. Nu a fost chiar aşa uşor precum am crezut.

Trebuie să ne organizăm, să ne gândim foarte bine la sezonul viitor pentru că nu va fi deloc uşor. Sperăm să fim campioni şi anul viitor pentru că este important pentru noi ca şi echipă şi club.

Deocamdată ne bucurăm pentru promovarea asta şi cu siguranţă o să ne pregătim pentru anul viitor. Avem un lot bun de jucători, dar ca să promovăm avem nevoie de ceva în plus. Sper ca şi conducerea clubului să poată să ne ajute să luăm ceea ce ne trebuie, în proporţiile de care avem nevoie şi să ne putem bate de la început cu şanse egale. E important cum începi campionatul. Nu ne va fi aşa uşor.

Nu e chiar aşa simplu să promovezi, eu am o experienţă, am promovat de patru ori din liga a doua în liga 1 şi ştiu ce ceea ec urmează să facem. Dacă noi ne vom pregăti bine de acum, cu siguranţă vom avea şansă, pentru că suntem un club de tradiţie, un club care are ştiinţa de a juca în Liga 1. E foarte important ceea ce vom face în această vacanţă şi ceea ce vom reuşi să transferăm”, a declarat antrenorul Adrian Falub la finalul meciului.

“U” Cluj a învins sâmbătă, pe Cluj Arena, cu 3-2 pe Metalurgistul Cugir, în etapa a 28-a a seriei a V-a din Liga 3, prin golurile reuşite de Ursu (’20 / ’50) şi Onicaş (’57).

“Studenţii” mai au de disputat două etape din actualul sezon, sâmbătă, 19 mai, în deplasare, cu Avântul Reghin, iar sâmbătă, 26 mai, “acasă” cu Industria Galda.

Leave a Reply

Loading...
Top