Adrian Falub: “Mă bucur că sunt din nou acasă”

Adrian Falub a revenit la Universitatea Cluj şi a prefaţat meciul de sâmbătă, 23 septembrie, cu Performanţa Ighiu, de la ora 17:00, de pe Cluj Arena.

Falub s-a întors la “U” Cluj după 2 ani şi îşi doreşte o victorie în această după-masă.

“Mă bucur că sunt din nou acasă, unde voi lucra alături de niște oameni care înțeleg foarte bine fotbalul, oameni pe care îi cunosc de foarte mult timp. Acest aspect este important pentru mine și reprezintă motivul pentru care am ales să revin. Am visat mereu să o pregătesc pe “U” Cluj, dorința mea s-a îndeplinit la un moment dat, iar acum sunt din nou aici. Chiar dacă acum suntem în Liga a 3-a, să ajung cândva cu “U” într-o cupă europeană sau să câștig un campionat ar reprezenta pentru mine o performanță supremă. Deocamdată ne aflăm la acest nivel și ne gândim la următorul meci din campionat, care nu va fi deloc ușor. Performanța Ighiu este una dintre cele mai bune echipe din această serie, iar noi venim după o schimbare de antrenor și un rezultat negativ. Toate lucrurile acestea ne apasă puțin. Sper să facem un joc bun, pentru că avem jucători de valoare, cu experiență, care dacă se vor mobiliza vor obține cele 3 puncte. Îi respect pe cei de la Performanța Ighiu, știu că este o echipă dornică să producă surpriza, însă îmi doresc să încep cu dreptul”, a declarat Falub, pentru fcuniversitateacluj.ro.

Cele două formaţii s-au mai întâlnit în această vară, într-o partidă amicală câștigată cu 2-1 de “U” în Parcul Sportiv “Iuliu Hațieganu”.

Alb-negrii se află pe locul 10 înaintea acestei partide, cu 4 puncte, dar are un joc mai puțin disputat, în timp ce formația din județul Alba e pe 6, cu 7 puncte.

Biletele pentru întâlnirea de sâmbătă, programată la ora 17:00, pe Cluj Arena, costă 10 lei la peluză, 12 lei la Tribuna a 2-a și 40 de lei la VIP (Tribuna 1, etajul 3), în timp ce elevii, studenții și pensionarii vor plăti 1,9 lei (doar cu buletinul de identitate și carnetul de elev / student, vizat la zi, respectiv talonul de pensie). Biletele sunt disponibile la standul nostru din Iulius Mall, dar și pe site-ul www.bilete.ro. Sâmbătă, casele de bilete de la Cluj Arena vor fi deschise începând cu ora 12:00.

Foto © Cristian Cosma / fcuniversitateacluj.ro

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top