Adrian Sârbu, reţinut 24 de ore. Va fi propus pentru arestare preventivă

Adrian Sârbu a fost reținut pentru 24 de ore, urmând ca, cel mai probabil, marți să fie dus în fața instanței cu propunere de arestare preventivă, potrivit unor surse citate de B1 Tv.

adrian sarbu

Proprietarul grupului de presă Mediafax, Adrian Sârbu, a fost adus luni seara cu mandat la Parchetul General.

Reprezentanți ai Parchetului General au declarat pentru Agerpres că Adrian Sârbu este audiat în legătură cu săvârșirea infracțiunilor de investigare la evaziune fiscală, spălare de bani și delapidare. Omul de AFACERI ar fi fost ridicat de procurori de la o întâlnire cu Marian Vanghelie.

Sârbu nu a făcut declarații când a ajuns la sediul Parchetului.

La sfârșitul anului trecut, mai multe persoane din grupul lui Adrian Sârbu au fost arestate preventiv într-un dosar de evaziune fiscală și spălare de bani.

În replică, Mediafax Group transmitea atunci că evaziunea fiscală invocată de procurori a reprezentat drepturi de autor, dar și că va sesiza CSM.

“În fapt, procurorii şi inspectorii antifraudă califică activităţile de drept de autor independente ca dependente şi le încadrează la evaziune fiscală. Avem un punct de vedere diferit asupra faptelor şi îl vom promova cu vigoare în justiţie”, preciza Mediafax, într-un comunicat de presă.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top