Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj a lansat proiectul “Fly&Share Cluj”

Aeroportul Internaţional “Avram Iancu” Cluj lansează astăzi 15 iunie 2015, proiectul “Fly&Share Cluj”,  prin care doreşte să promoveze Clujul şi să împărtăşească tuturor celor care aleg ca punct de plecare sau sosire Aeroportul International Cluj, atracțiile culturale și turistice din zonă, dar și potențialul economic și de afaceri oferit de regiune.

fly and share cluj aeroportul international cluj

De asemenea, proiectul vizează şi expansiunea şi dezvoltarea reţelei de rute a aeroportului prin crearea de noi colaborări internaţionale cu statele care urmează a fi sărbătorite în cadrul campaniei. Proitectul se înscrie în contextul acțiunilor desfășurate în cadrul programului Cluj-Napoca 2015 – Capitala Europeană a Tineretului.

Proiectul “Fly&Share Cluj” se va derula pe parcursul mai multor luni, în cadrul acestuia fiind marcate zilele naţionale ale mai multor ţări. Prin urmare, sloganul campaniei va varia în funcţie de ţara sărbătorită de la Fly&Share Cluj – Hilsen Denmark! la Hola, Spain! sau Bonjour, France!. Proiectul debutează cu Danemarca, ţara care sărbătoreşte  azi, 15 iunie, Ziua Steagului Danez.

Campania va include elemente de promovare în cadrul aeroportului, pe reţelele de socializare (facebook, twitter), precum si pe pagina de web a aeroportului si partenerilor, menite sa faca cunoscute actiunile acesteia. De asemenea, o pagina web si o aplicatie de mobil dedicate vor fi lansate in perioada urmatoare, pentru a face cât mai accesibile informaţiile despre proiect în mediul online. Pasagerii care călătoresc pe cele 30 destinaţii externe vor avea oportunitatea de a explora conţinutul prezentărilor foto-video şi audio din standul expozitional dedicat proiectului.

Campania susţine expansiunea şi dezvoltarea reţelei de rute iar eforturile de marketing ale aeroportului sunt orientate către identificarea potenţialului de piaţă  încă neexploatat, în contextul în care Aeroportul Internaţional Cluj este al doilea aeroport ca mărime din România. În prezent, de pe aeroport sunt operate 23 de destinaţii regulate şi 9 zboruri charter turistice spre 15 ţări de destinaţie.

One thought on “Aeroportul Internațional “Avram Iancu” Cluj a lansat proiectul “Fly&Share Cluj”

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top