Al 14-lea sezon “Dansez pentru tine” aduce un nou stil de dans

Echipele care vor participa în cel de-al 14-lea sezon al emisiunii “Dansez pentru tine” vor trebui să danseze începând de mâine, pentru prima dată în istoria show-ului, Vogue, un stil de dans elegant, opulent şi excentric în acelaşi timp, informează Pro TV.

stil de dans vogue

Costumele vor respecta şi ele rigorile acestui stil elegant, opulent, sexy, pretenţios şi excentric în acelaşi timp, iar concurenţii vor fi şi mai valoroşi vineri seară, aceştia purtând bijuterii în valoare de 20.000 de euro.

Totodată, ţinuta prezentatoarei Iulia Vântur va fi una cu greutate. Rochia de vineri seară cântăreşte nu mai puţin de patru kilograme.

Pe lângă Vogue, concurenţii se vor întrece şi într-un stil de dans tras la sorţi. Ringul va dudui sub paşi de reggaeton, explozia de veselie şi energie va umple platoul în timpul dansului ţigănesc, iar eleganţa va fi la loc de cinste graţie tangoului.

Spectacolul de dans de vineri seară va fi unul complet, pentru că, printre altele, se va dansa şi salsa, folclor internaţional şi rock’n’roll. De asemenea, prezentatorul Ştefan Bănică va putea fi văzut într-o ipostază inedită în timp ce va interpreta piesa “Super-fată, cea cu vino-ncoa (cântecul tocilarului)”, de pe albumul “Altceva”, lansat în 2012.

Tot vineri seară, telespectatorii o vor putea vedea pe Antonia într-o nouă ipostază. Artista deschide seria vedetelor care intră în acest sezon în ringul visurilor de la Pro TV, unde dansează pentru un caz umanitar.

Din păcate, pentru unul dintre concurenţi lupta în paşi de dans va lua sfârşit. Au păşit cu toată încrederea în ringul visurilor, dar prestaţia lor din prima ediţie i-a trimis la duel. Vineri, Alexandra Popovici, partenera lui Sorin Brotnei, sau Alexandru Ciobanu, cel care dansează împreună cu Ruby va părăsi competiţia. Cei patru se antrenează zi lumină pentru a convinge telespectatorii că merită să rămână în concurs şi să îi voteze.

Alexandra Popovici îşi doreşte să împlinească visul tatălui ei, profesor şi coregraf, cel care a şi înfiinţat grupul folcloric “Dor”. Alexandra a avut o copilărie foarte grea, pentru că părinţii nu i-au fost alături, iar tatăl şi l-a cunoscut abia când avea 11 ani. Din cauza problemelor materiale, ansamblul “Dor” este în pragul dezmembrării, iar asta l-ar distruge pe tatăl ei. Alexandra luptă în paşi de dans pentru a împiedica asta. Cei care vor ca Alexandra să meargă mai departe pot salva echipa ei prin SMS la 1322 cu textul “Sorin”, sau sunând la 0900 760 403.

Telespectatorii îi pot susţine pe Alexandru şi pe Ruby pentru a merge mai departe trimiţând SMS la 1322 cu textul “Ruby” sau sunând la 0900 760 407. Numerele de telefon sunt apelabile doar din reţelele Romtelecom şi Alonia.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top