Alege o viață mai bună, alege să emigrezi în Australia! Apelează la serviciile oferite de Synch1

Dacă ai nevoie de o schimbare majoră în viața ta, dacă vrei să îți construiești un viitor mai frumos departe de România sau dacă te-ai hotărât în sfârșit să te stabilești definitiv pe alte meleaguri, atunci alege Australia – o țară cu o ecomomie puternică și extrem de bine dezvoltată, care devine, încet dar sigur, una dintre destinațiile preferate a românilor.

Sydney

Potrivit unui studiu de specialitate efectuat în 2013 de Economist Intelligence Unit, Australia are 4 din 10 cele mai bune orașe pentru a trăi în deplină armonie, iar printre criteriile care au stat la baza acestui studiu sunt următoarele: stabilitate, medicină, educație și infrastructură. Pe prima poziție este orașul Melbourne, capitala culturală a Australiei, având o populație de peste 3.5 milioane de locuitori și un stil de viață relaxant, cu oameni primitori și un mediu propice de a-ți întemeia o familie. Al doilea oraș ideal pentru a-ți întemeia o familie este Sydney, cel mai vechi și mai mare oraș din Australia, cu peste 4 milioane de locuitori, situat în partea de sud-est a țării, fiind centrul financiar al Australiei. Clima este moderată, nici prea rece, nici prea cald, iar orașul are 30 de plaje aurii unde vă veți simți ca într-o vacanță continuă. Sydney este înconjurat de parcuri naționale și este o destinație preferată de ce care vor să opteze pentru emigrare in Australia. Perth este pe locul 9 și este al patrulea cel mai mare oraș din Australia, cu o populație de 1,9 milioane de locuitori, situat pe malul râului Swan. Are o priveliște mirifică și este construit pe placul rezidenților, având multe străzi ideale pentru relaxare și plimbări. Adelaide se află pe poziția a 5 ca mărime în Australia, cu o populație de 1,2 milioane de locuitori. La marginea orașului puteți vedea dealurile Adelaidei, unde sunt cultivați struguri cu care se fac cele mai bune vinuri din lume.

Înainte de a aplica pentru o viza in Australia, va trebui sa cunosti unele lucruri despre procesul de emigrare Australia, proces care durează aproximativ 6 luni, iar costurile totale variază în funcție de condițiile fiecăruia, pentru că unele persoane vor dori să se stabilească în Australia cu întreaga familie, iar alții doar singuri. Primirea vizei durează între 8 și 18 luni și veți avea o perioadă de 8-9 luni după ce ați primit-o pentru a vă pregăti de marea mutare în Australia.

Synch1, o companie afiliată și licențiată de Institutul Australian de Emigrare și autorizată de MARA (Migration Agents Registration Authority, oferă servicii profesionale de emigrare în Australia și îți oferă sfaturi și consultanță de specialitate în vederea emigrării în această țară.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top