Alexandra Ușurelu confirmă și la Cluj Napoca succesul turneului “Am să fiu eu casa ta”! Din nou, spectatorii clujeni au fost la înălțime

Așa cum ne-am obișnuit deja în cazul Alexandrei Ușurelu, și orașul Cluj-Napoca a răsplătit-o pe frumoasa artistă cu un public emoţionat, cu lacrimi pe obraji și aplauze nesfârşite într-o sală plină, la spectacolul sold-out susţinut de Mărțișor, împreună cu band-ul ei și o orchestră de cameră, la Casa de Cultură a Studenților.

Aflată în plin turneu naţional “Am să fiu eu casa ta”, care a debutat pe 30 ianuarie cu două concerte simfonice desfășurate cu casa închisă la Teatrul Naţional Bucureşti, continuat apoi la Iaşi și Cluj-Napoca, Alexandra Uşurelu va mai concerta la Timişoara (11 martie) și Constanţa (6 aprilie).

 În cadrul unui concept de concert memorabil, timp de peste 90 de minute, Alexandra Uşurelu transformă sala de spectacol unde își aduce muzica într-o reală “casă” pentru spectatorii săi din fiecare oraș.

Din playlistul concertului fac parte atât melodiile de pe primul album al artistei, “La capătul lumii”, cât şi 6 cântece noi, ce se vor regăsi pe următorul său album, ce va fi lansat în toamna acestui an.

Cântecele, orchestrate simfonic de Bobby Stoica, sunt prezentate în turneul “Am să fiu eu casa ta” împreună cu Muse Orchestra, într-o sonoritate ce atinge un public cu gusturi fine, empatic la o muzică surprinzătoare și curată.

Cu privire la concertul său de la Cluj-Napoca, Alexandra Ușurelu mărturisește: “Cu o sală de spectacol plină, orice anotimp devine primăvară. Oameni veniți din tot Ardealul, Muse Orchestra, formată aici și din muzicieni ai Filarmonicii și Operei Naționale din Cluj, colaboratorii mei permanenți, Bobby, directorul muzical ce-a scris toate aranjamentele pentru orchestră, au transformat pe 1 martie turneul ”Am să fiu eu casa ta” în turneul celor mai frumoase emoții. Cu oameni ca ei în jurul meu în cadrul spectacolului, totul capătă mai multă culoare. Așa a venit primăvara mea la Cluj. Vă mulțumesc tuturor celor care ați fost alături de noi! Acesta a fost al treilea concert al meu în Cluj. Abia le aștept pe următoarele! Următorul concert din turneul <Am să fiu eu casa ta> va fi pe 11 martie, la Filarmonica Banatul“, încheie Alexandra.

Biletele pentru următoarele concerte din turneu sunt disponibile online pe: www.iabilet.ro, www.eventim.ro şi la distribuitorii autorizaţi din fiecare oraş.

Foto: Gabriel Aldea

Leave a Reply

Top