Alin Tişe îi acuză pe parlamentarii USL clujeni de figuraţie în Parlament

alin tiseGuvernul condus de Victor Ponta nu a alocat fonduri pentru proiectele judeţului Cluj, făcând uitate vremurile în care judeţul nostru se bucura de bani mai mulţi de la bugetul statului.

Senatorul clujean Alin Tişe a încercat să-i determine pe parlamentarii USL clujeni să susţină proiectele importante ale judeţului, cum ar fi Autostrada Transilvania, centura de sud a municipiului Cluj-Napoca şi Aeroportul Internaţional Cluj-Napoca, dar s-a lovit de refuzuri şi indiferenţă. Acesta a răbufnit, la miezul nopţii, pe pagina sa de Facebook la adresa politicienilor USL care le-au luat votul clujenilor în campania electorală, acuzându-i de figuraţie în Parlament.

Dragi prieteni,

Încerc la această oră (0,10 min) în parlament să determin parlamentarii USL să susţină proiectele clujului. Am cerut bani pentru Autostrada Transilvania, centura de sud a municipiului Cluj-Napoca şi aeroportul Cluj. Din păcate, USL a respins toate aceste proiecte alocând 0 lei.

Parlamentarii de Cluj de la USL au făcut figuraţie, nu au susţinut aceste proiecte, umilindu-i astfel pe clujenii care le-au dat votul. Urmează în câteva minute să susţin cererea de alocare de resurse pentru Spitalul Regional de Urgenţă Cluj. Sper că sănătatea clujenilor să-i intereseze mai mult pe parlamentarii clujeni de la USL.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top