Alte doua echipe ar putea juca pe Cluj Arena

cluj arenaCluj Arena a fost trecuta in dosarul de licentiere a doua formatii de Liga a 2-a drept “teren propriu” in cazul in care vor obtine promovarea in prima liga. Este vorba de FC Bihor și UTA Arad, care ar putea beneficia de arena “elite” din Parcul Central daca vor promova in Liga 1.

FC Bihor și UTA Arad sunt în lupta pentru promovarea în primul esalon al fotbalului romanesc, însă nu au un stadion care să fie omologat pentru jocurile din Liga 1. Astfel, conducerile celor două cluburi au ajuns la un acord cu societatea care administrează stadionul Cluj Arena în privința nominalizării acestuia drept “teren de casă” în cazul în care vor obine promovarea. Mai mult, potrivit directorului societății Cluj Arena, Radu Rațiu, cele două echipe ar putea juca la Cluj o parte dintre partidele din sezonul următor.

“E vorba despre două solicitări pe care le-am primit din partea echipelor UTA și FC Bihor, ca pe perioada de iarnă să joace meciurile de acasă pe Cluj Arena. Deja le-am trimis contractele, la același preț ca în cazul celorlalte echipe, și din ceea ce am discutat cu oficialii celor două echipe, răspunsul este favorabil. Contractele vor intra în vigoare din sezonul următor”, a declarat Radu Rațiu, citat de citynews.ro.

Conducerile celor doua formatii au confirmat varianta Cluj Arena pentru partidele de pe teren propriu.

În prezent, UTA Arad ocupă locul 3 în clasamentul seriei B2, cu 26 de puncte, iar FC Bihor poziția 5, cu 24 de puncte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top