Anamaria Prodan: “Colţescu ne-a furat două puncte! Merită o corecţie scurtă!”

Managerul general al Universităţii Cluj, Anamaria Prodan, s-a dezlănţuit la adresa arbitrului Sebastian Colţescu, după ce acesta a eliminat doi jucători din tabăra “studenţilor” în partida cu CS Turnu Severin (1-1), acordându-le cartonaş roşu foarte uşor lui Vasile Gheorghe şi Alex dos Santos.

“Colţescu ne-a furat două puncte. Un astfel de arbitru merită bătut. Aceşti arbitrii merită o corecţie scurtă. Nu-şi merită banii. Când mă gândesc că ăsta a fost desemnat cel mai bun arbitru din sezonul trecut… Şi atunci sunt nebuni cei care cer să fie arbitraţi de străini?”, a izbucnit Prodan.

Aceasta este convinsă că Sebastian Colţescu nu va fi tras la răspundere pentru arbitrajul din această etapă şi spune că va cere de acum să fie arbitrată de clujeni.

“I se va da cel mai bun meci să-l arbitreze. O să cer de acum să fiu arbitrată de clujeni. O să zic: <<Dă-mi dom’ le şi mie arbitru din Cluj la meciurile de acasă!>> Mă aşteptam să mai dea şi al treilea jucător afară. Şi portarul să-l elimine! Meciul ăsta mi-a mâncat 10 ani din viaţă, sunt în stare de şoc”, a mai spus Ana Maria Prodan în direct la DigiSport, imediat după meci.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top