Anamaria Prodan: “Nu mi-am permis niciodată să vorbesc jignitor la adresa suporterilor Universităţii”

Anamaria Prodan, şefa Universităţii Cluj, a publicat pe site-ul oficial al clubului un comunicat prin care anunţă că declaraţiile sale din cotidianul Libertatea, în care ea i-ar fi jignit pe fanii lui “U”, au fost scoase din context.

“Sunt niste oameni mici. Apeleaza la misoginisme penibile. M-au facut curva pentru ca, de fapt, ei nu sunt barbati adevarati! Transmiteti-le membrilor galeriei lui “U” Cluj care m-au jignit: eu, Anamaria Prodan, sunt barbatul, iar ei – doar niste femeiusti. Ma lupt cu ei si castig. Nu-mi fac probleme. Pana la urma, rezultatele vorbesc…” ar fi declarat AnaMaria despre fanii “Şepcilor roşii”.

“Raspunsurile mele la intrebarile reporterilor au fost scoase din context, rastalmacite si interpretate. Eu nu mi-am permis niciodata sa vorbesc jignitor la adresa adevaratilor suporteri ai Universitatii si am refuzat sa le raspund, din respect si politite, chiar si celor care m-au denigrat. Clubul are nevoie de toti suporterii care vor sa sustina echipa. In numele clubului ii invit respectuos sa sprijine echipa, care pana in momentul de fata s-a ridicat deasupra asteptarilor. Respectam suporterii si dorim o convietuire benefica tuturor. Haide ‘U’!” se arată în comunicatul oficial al lui Prodan.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top