Anamaria Prodan: “Sper să conving un investitor german să vină lângă Universitatea”

Managerul general al “alb-negrilor” a recunoscut că se află în tratative cu un om de afaceri din Germania care ar putea să investească în viitorul apropiat la “U” Cluj, dar până atunci, Prodan a anunţat că va onora o parte din datoriile către jucători, după succesele din campionat cu Gloria şi Viitorul Constanţa şi după remiza cu Turnu Severin.

Jucătorii Universităţii Cluj vor avea parte de o surpriză când vor trece pe la bancomante şi îşi vor putea ridica o parte din drepturile cuvenite. Preşedintele executiv al clubului, Anamaria Prodan, a găsit resursele financiare necesare pentru a-şi plăti jucătorii, după succesele cu Gloria şi Viitorul Constanţa, dar şi remiza de la Turnu Severin. Astfel, banii ar putea intra în conturi în cursul săptămânii.

Şefa „studenţilor” a mărturisit că încearcă în aceste zile să dea o lovitură şi negociază de zor cu un posibil investitor german. “Este adevărat că purtăm discuţii cu un nemţ, dar nu este vorba despre Lutz Stache, aşa cum s-a vehiculat. Deocamdată prefer să nu dau alte amănunte, atâta timp cât nu am bătut încă palma. Oricum, ne străduim să plătim din drepturile jucătorilor, vom reuşi să facem acest lucru în zilele care urmează”, a declarat Prodan.

Aflată la Bucureşti, Anamaria Prodan va începe o acţiune împotriva celor de la Rapid, club care nu şi-a achitat datoria faţă de „U” Cluj pentru transferul lui Octavian Abrudan. “Voi ataca clubul Rapid, nu-mi dau de ales. Ei ar fi trebuit să achite 50.000 de euro, plus TVA, pentru Abrudan, dar văd că nu vor s-o facă. Nu este o sumă mare, dar se pare că nu avem cu cine să ne înţelegem de la ei”, a mai afirmat managerul Universităţii Cluj.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top