Anamaria Prodan vrea o maşină de 100.000 de dolari. “Dacă nu mi-o iau pe asta, mor”

Şefa Universităţii Cluj are plăceri extravagante în materie de maşini. Ultima dorinţă a Prodancăi este achiziţionarea unui bolid model Corvette de 100.000 de dolari!

Anamaria Prodan în corvette-ul roşu de 100.000 de dolari!

Dacă în urmă cu ceva timp, Laurenţiu a plecat singur să caute spectaculoasa maşină în Las Vegas, sperând să-i facă Anei o surpriză de proporţii, de această dată a decis că ar fi mai bine ca Ana să fie cea care alege. Astfel că au plecat împreună, luându-l şi pe Bebe, să testeze şi să achiziţioneze mult dorita maşină. Se pare că Laurenţiu îi cunoaşte însă foarte bine gusturile Anei. La prima vizionare când Laurenţiu a mers singur, celebrul antrenor pusese ochii pe un Corvette roşu, care costa în jur de 100.000 de dolari. Corvette-ul roşu a fost şi opţiunea Anei. “Dacă nu mi-o iau pe asta, mor!” a spus Ana, însă lucrurile aveau să se complice puţin la negocieri.

După ce au testat toţi trei maşina, Ana a fost cât se poate de decisă, însă negocierea i-a pus puţin beţe în roate. Sperând ca argumentul banilor cash să fie o bază solidă pentru o reducere substanţială a preţului, Ana a pornit o negociere dură. De la o sumă de aproximativ 78.000 de dolari plus taxe, Ana a ţinut morţiş ca preţul să ajungă la în jur de 50.000 de dolari plus taxe în condiţiile în care banii ar fi fost cash.

Dacă s-au înţeles asupra preţului şi au plecat acasă cu Corvette-ul roşu, rămâne de văzut astăzi, de la 20:20 în reality-show-ul “Prodanca şi Reghe: Aventura americană”.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top