Andone: “Trebuie să jucăm mai bine de atât dacă vrem să jucăm în grupele Ligii Campionilor”

Tehnicianul formaţiei CFR Cluj, Ioan Andone, rămâne cu picioarele pe pământ după calificarea în play-off-ul Ligii Campionilor, cu o dublă victorie în faţa cehilor de la Slovan Liberec. Acesta a recunoscut că echipa sa a suferit în meciul de aseară la Liberec.

foto: citynews.ro

“A fost alt meci decât la Cluj, au fost ca o fiară rănită. E adevărat că am înscris în momente cheie, pe final de reprize, dar a fost foarte greu. Nu degeaba sunt campionii Cehiei şi sunt o echipă bună. Azi am suferit foarte mult. După două meciuri foarte bune acasă cu Slovan şi cu Vaslui, unii jucători au fost obosiţi”, a declarat Andone pentru Trasilvania Look.

“Fălcosul” este de părere că  CFR Cluj are şanse la calificarea în grupele Ligii Campionilor indiferent de numele viitoarei adversare, dar cu o singură condiţie: să evolueze mai bine decât în această seară. Nu a uitat însă să-l laude şi pe portarul Felgueiras, care a fost îngerul păzitor al buturilor “feroviarilor”.

“Felgueiras este un portar excepţional, noi mai avem trei, dar văd că el s-a impus. Avem şanse la calificarea în grupe, dar depinde şi cu cine cădem. Trebuie să ne batem până la capăt,că o fi Basel, că o fi Celtic sau altă echipă. Important e să jucăm mai bine decât am făcut-o azi”, a mai spus Ioan Andone.

Citynews

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top