Andreea Esca, ironizată dur pe facebook: “De ea şi Băsescu nu mai scăpăm. Are şi fani… Dumnezeule”

Câteva imagini din vacanţa petrecută în Statele Unite de Andreea Esca, postate pe reţeaua de socializare Facebook au fost de ajuns pentru ca ştirista de la PRO TV să afle că nu toată lumea o “iubeşte”. Pe lângă comentariile primite de la fani, mulţi internauţi au criticat-o dur pe realizatoarea de ştiri.

«Nu stiu ce vedeti ireal la niste nisipuri si roci? Chiar nu e impresionant. Daca era un peisaj montan, liziera unei paduri, un rau etc as mai fi inteles. Dar un peisaj arid? Gusturile nu se discuta, e adevarat; dar nici sa ne prezinti cioara drept privighetoare»

«De Esca şi Băsescu nu mai scăpam.Are si fani!!! Dumnezeule…»

«Da, ireal e faptul că ai un salariu exorbitant şi zilnic la ora 7 vorbeşti despre mizerii şi sărăcia lucie ce ne defineşte momentan ca naţiune. Adevărat când spun, ireal e faptul că în loc să afişezi atâta ipocrizie la tv mai bine ţi-ai lua o vacanţă permanentă! Câţi orfani ai ajutat anul asta înainte de vacanţă asta “ireală” , sau tu nu ai astfel de procese de constiinţă? Ireal…», au fost comentariile primite pe Facebook de Andreea Esca.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top