Andreea Marin revine în televiziune! “Zâna Surprizelor” tratează pentru o emisiune din Spania!

Andreea Marin Bănică a primit o ofertă tentantă de a reveni în televiziune, dar nu în România, ci în Spania. Deşi e încă se află în faza de negocieri pentru a prelua frâiele unei emisiuni, fosta “Zână a surprizelor” este prudentă înainte de a bate palma.

O televiziune din Spania i-a propus Andreei Marin o nouă emisiune TV şi se pare că fosta “Zână a Surprizelor” va zbura luna viitoare până la Madrid, unde are sediul casa de producţie, pentru a cunoaşte proiectul în detaliu, dar şi pentru a-şi negocia beneficiile.

Prudentă încă în declaraţii, Andreea Marin a dezvăluit doar că a fixat deja prima întâlnire cu viitorii parteneri. “Nu mă grăbesc să vorbesc până când nu văd exact despre ce e vorba, voi călători luna viitoare la Madrid la invitaţia producătorului”, a declarat vedeta, potrivit ziarului Ring.

Cu toate că a lucrat atâţia ani în televiziune, Andreea recunoaşte că în prezent urmăreşte toate emisiunile TV cu ochi foarte critici: “Nu prea mai am plăcerea de a urmări un program TV atâta vreme cât violenţa verbală, bârfa, scenariile prost puse în practică sunt la ordinea zilei. Eu am o altă şcoală de televiziune în spate şi probabil nu mai sunt în pas cu vremurile”.

Andreea Marin s-a născut pe 22 decembrie 1974 la Neamţ şi este una dintre cele mai cunoscute şi îndrăgite moderatoare tv din România, cu o vastă experienţă în televiziune lucrând ca reporter şi redactor la TVR 1, unde timp de trei ani a prezentat principalul jurnal de ştiri. Vedeta a cunoscut faima şi a fost cel mai mult apreciată pentru realizarea şi prezentarea emisiunii “Surprize, Surprize”, care nouă ani a fost cea mai urmărită emisiune de divertisment din România.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top