Antrenament cu public pentru baschetbaliste în meciul cu CSM Oradea

Baschetbalistele de la “U” Cluj au învins, miercuri, de-o manieră categorică “lanterna roşie” CSM Oradea, într-o partidă care a contat pentru etapa a XX-a a Ligii naţionale de baschet feminin, scor 80-34. Meciul s-a desfăşurat în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca. 

foto eClujeanul.ro
foto eClujeanul.ro

După primul sfert, oaspetele au înscris doar două puncte, în timp ce elevele pregătite de Florin Covaciu s-au distrat pe teren, reuşind 21 de puncte. Avantajul s-a mărit considerabil în sfertul al doilea, scorul ajungând la 45-9, iar în sfertul al treilea şi al patrulea a fost un bun prilej pentru rezervele echipei de a demonstra că merită să prindă un loc de titular pe viitor. “U” Cluj a reuşit să păstreze avantajul de peste 40 de puncte cu modesta formaţie CSM Oradea, o candidată certă la retrogradare.

Cea mai bună marcatoare a Universităţii a fost Flavia Ferenczi, cu 21 de puncte, urmată de Andreea Pop, Roxana Pătruţ, Georgia Jones, cu câte zece puncte fiecare, Norina Pop, cu opt puncte, Adriana Pricop, cu şase puncte şi Andrea Vince, Luminiţa Manta şi Oana Precup, cu patru puncte fiecare şi Orsolya Bocksai, un punct.

Baschetbalistele au câştigat ultimele două partide din cadrul turneul U23, desfăşurate în Sala Sporturilor “Horia Demian”, 67-65 cu BCM Danzio Timişoara şi 77-31 cu Olimpia Bucureşti.

Următoarea partidă în campionat pentru “U” Cluj va avea loc tot pe teren propriu, contra formaţiei Rapid Bucureşti, pe data de 23 februarie. Clujencele rămân pe locul 13 în clasament, cu 20 de puncte.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top