Antrenament cu public pentru “U” Jolidon impotriva SCM Craiovei

Handbalistele de la “U” Jolidon au castigat de-o maniera categorica confruntarea cu SCM Craiova, la 11 puncte diferenta, scor 33-22 (18-10), disputata miercuri, 29 ianuarie, in Sala Sporturilor “Horia Demian”, intr-o partida care a contat pentru etapa a XV-a a Ligii Nationale.

foto eClujeanul.ro

“Studentele” si-au indeplinit cu brio statutul de favorita, controland partida de la un capat la celalat, iar oaspetele pregatite de fosta jucatoare a Clujului, Carmen Amariei, nu au reusit sa se apropie la mai putin de 2 puncte pe tabela. Pe tot parcursul meciului nu s-a pus problema învingătoarei, clujencele avand chiar si peste 15 puncte diferenta.

Pentru SCM Craiova au evoluat 4 jucatoare care au plecat de la “U”, Nicoleta Dinca, Ionica Munteanu (portar), Roxana Joldes si Mihaela Tivadar.

Horatiu Pasca va conta in acest retur de campionat si pe extrema Magdalena Paraschiv, revenita aseara pe teren dupa o lunga absenta, aceasta evoluand in ultimele cinci minute ale partidei.

Cea mai buna marcatoare a gazdelor a fost capitanul Mihaela Ani-Senocico, cu 11 reusite, fiind urmata de Simona Vintilă (7), Florina Chintoan (6), Stefania Florea (3), Irina Ivan (2), Cristina Laslo (2), Cristina Boian (1) si Andreea Tetean (1).

“S-a facut foarte multa presiune pe acest meci, mai ales ca la Craiova exista, sa folosesc un termen plastic, o intreaga legiune de jucatoare care au fost la U Jolidon. A fost un meci al orgoliilor maxime, pe care l-am gestionat mai bine ca ele, ne-am dorit foarte mult victoria, jucam si in fata propriilor suporteri. Ne-am concentrat foarte mult pe joc, iar diferenta de scor, la modul cum s-a jucat, poate ca este un pic prea mare, insa aici cred ca a avut castig de cauza ambitia si dorinta”, a declarat antrenorul lui “U” Jolidon, Horatia Pasca, la finalul jocului.

“U” Jolidon se deplaseaza in Turcia in acest weekend, unde va intalni, sambata, 1 februarie, formatia Cankaya Ankara, partida tur din 16-imile Cupei EHF.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top