Apariţia monstruoasă pe un lac din Norvegia: “Avea un cap uriaş şi două cocoaşe”

Trei norvegiei aflaţi cu barca pe lacul Hornindalsvatnet au fost speriaţi de moarte de un ceea ce pare a fi un monstru uriaş care a fost zărit la suprafaţa lacului.

Presa norvegiană l-a numit “şarpe de mare”, însă, orice ar fi fost, şi-a arătat capul şi cocoaşele în lacul Hornindalsvatnet. Martorii oculari par convinşi că au văzut un monstru.

Totul s-a petrecut în data de 1 August. Trei norvegieni se relaxau pe lac când au văzut şarpele apărând la suprafaţa apei.

“Am văzut ceea ce am vazut, nu am nicio îndoială de acest lucru”, a spus Andreas Solvik, unul dintre martori, citat de huffingtonpost.com.

Cei trei au făcut şi o poză cu telefonul mobil. Monstrul şi-a aratat capul şi un fel de cocoaşe, două la număr, care par să facă parte dintr-un gât şi corp foarte lung. Cei trei nu cred că este vorba de un ţipar sau un cablu.

Monstrul din Hornindalsvatnet

În plus, nu este prima data când se zvoneşte că un monstru uriaş trşieşte în lacul Hornindalsvatnet, care, la 514 metri, este cel mai adânc din Europa.

Solvik şi prietenii acestuia, Finn Nyhammer şi Arvid Otterdal, auziseră despre legendarul şapte, însă nu şi-au imaginat vreodată că o să-l vadă în carne şi oase.

“Am trait langa lac timp de 50 de ani si am petrecut multe ore pe el. Nu am vazut niciodata asa ceva. Am accelerat si am mers acolo. Era la poate 70 de metri departare. Insa cand am ajus acolo, nu mai era nimic de vazut, numai cercuri in apa. Nu mai plutea nimic pe apa”
, a spus Solvik.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top