Ar fi o pierdere uriaşă pentru gimnastica românească! Bellu şi Bitang par decişi să renunţe la lotul României, dar nu şi la antrenorat!

Deşi lotul de gimnastică al României a câştigat la ediţia din acest an a Jocurilor Olimpice de la Londra cu o medalie în plus faţă de Beijing 2008 şi o treime din numărul de medalii reuşite de delegaţia României până acum, cei mai titraţi antrenori din istoria acestei discipline sportive, Octavian Bellu şi Mariana Bitang, sunt foarte dezamăgiţi, atât de rezultatele obţinute, cât şi de deciziile arbitrilor şi par decişi să renunţe la lotul României, dar nu şi la antrenorat.

Medalia de bronz de la bârnă luată aproape de la gât Cătălinei Ponor printr-o contestaţie favorabilă a Statelor Unite şi argintul câştigat la sol de aceeaşi sportivă, au declanşat din nou furtuna în gimnastica românească.

Mariana Bitang a declarat, scurt, aseară la sosirea în Satul Olimpic, alături de sportive, fără Cătălina: “Tot ce s-a întâmplat este peste limita mea de suportabilitate”, dând impresia unei eventuale demisii.

Nu a detaliat nimic, nu a folosit cuvântul demisie, dar Bellu a dat de înţeles că plecarea e deja declarată: “Contractul meu s-a încheiat. Nu mai dau declaraţii, sunt un freelancer”.

Dacă plecarea va deveni oficială, Bellu şi Bitang nu ar duce lipsă cereri, se zvoneşte că cei doi ar urma să dea curs unei oferte venite din străinătate.

GSP.ro

 

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top