Armin van Buuren la Untold Festival. “Publicul trance din România a crescut foarte mult în ultimii ani”

Unul dintre cei mai importanți DJ la nivel mondial, olandezul Armin van Buuren a participat la o conferință de presă înaintea spectacolului pe care îl va susține în această noapte pe Cluj Arena, la Untold Festival. Acesta a vorbit despre lansarea noului său album, care va fi lansat la sfârșitul lunii octombrie, dar și despre show-ul pe care îl va susține pentru prima dată în Cluj.

armin van buuren untold festival 2015-w800-h600

“Sunt foarte încântat să fiu în Cluj, sunt pentru prima dată aici și abia aștept să înceapă show-ul din această seară. Una dintre cele mai mari provocări personale este să fiu mereu pe drum, să fiu departe de familie și de cele două fiice ale mele.

Sunt foarte mulți fani trance în România, întotdeauna testez noi track-uri, nu îmi place să îmi repet piesele în spectacole, ci să fiu cu ceva nou. Prefer să mă adaptez după public atunci când performez.

Sunt două sfaturi pe care le dau tinerilor. Primul pas pentru a ajunge sus este să produci muzica proprie, iar al doilea să creezi cu pasiune și să pui suflet în piesele tale. Dacă încerci să copiezi un alt DJ nu vei reuși niciodată. Este foarte important să fi un caracter unic, să îți descoperi stilul propriu.

Cred că sunt la 90% cu lansarea noului meu album, despre care nu pot da prea multe detalii pentru că încă suntem în negocieri cu diverși artiști, dar cred că spre sfârșitul lunii octombrie e posibil să îl lansăm.

Mie personal îmi place să învăț în fiecare zi, spectacolul meu este întotdeauna diferit. Asta îmi place la meseria mea pentru că îmi dă șansa să învăț în continuare. Nu îmi place să performez aceleași piese de două ori în spectacole, publicul trebuie să audă ceva nou, așa le captezi interesul. Vreau să le arăt fanilor mei că nu mă bazez doar pe hiturile mele și îmi place să produc noi piese.

Ceea ce îmi place la faptul că sunt prezent în cluburi sau la festivale este că fac ceva diferit în fiecare zi și asta nu mă plictisește. Îmi aleg track-urile după public.

Iubesc să performez într-un club pentru 200 de persoane, pentru mine a performa la un festival este obositor, ai o oră sau două la dispoziție în care trebuie să concentrezi tot ce ai mai bun.

Cred că am avut spectacole în România de 10 ani, iar publicul de aici a crescut în fiecare an, dovada fiind si aceasta conferință de presă la care e foarte multă lume. Există foarte mulți fani trance aici, iar cultura din România pentru muzica dance este foarte mare. Abia aștept show-ul din această seară”, a declarat Armin van Buuren într-o conferință de presă.

Olandezul va urca pe scena principală Ursus Untold Arena la ora 1:45.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Loading...
Top