Astăzi începe stagiunea de teatru la TiMAF!

TIMAF-Teatru webÎncepând de astăzi, 5 octombrie 2013, şi până în ultima zi, pe 12 octombrie, Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania (TiMAF) îşi deschide stagiunea de teatru.

Festivalul prezintă publicului 8 piese de teatru pentru toate gusturile, de la spectacole Commedia dell’ Arte şi monologuri din tragedia greacă antică, până la teatru de apartament şi one woman show-uri.

TiMAF mizează pe teatru pentru că arta scenică menţine şi readuce la viaţă marile poveşti din istorie, sau chiar redă bucăţi din epoca în care trăim acum.

Consultaţi programul, accesând linkurile din lista de mai jos :

5 octombrie: POTOP, POTOP ! VREM GONDOLE ! scenariu colectiv de Commedia dell’ Arte

6 octombrie: Oracol – teatru de apartament

8 octombrie: De veghe în lanul de secară

9 octombrie: Der Schachspiel-Effekt (Efectul jocului de șah)

10 octombrie: BIOS – exercițiu de rezonanță antică

10 octombrie: Ce-ai făcut timp de trei ani?

11 octombrie: Salome

12 octombrie: Societatea dăunează grav sănătăţii

Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania se bazează pe un concept unic axat pe diversitatea a 10 arte consacrate: muzică, dans, arte plastice, teatru, literatură, street arts, publicitate, arte decorative și design, gastronomie și arhitectură.

Până acum Festivalul Internațional de Muzică și Artă Transilvania s-a bucurat de un real succes prin intermediul unor evenimente precum: Edvin Marton- The 3 million dollar violin show care s-a bucurat de peste 2000 de spectatori, TiMAF Open Air, Workshop de tango argentinian, Atelier de scriere de poezieDance Evolution Show cu Baletul Edi Stancu, spectacol văzut de peste 500 de oameni la Casa de Cultură a Studenților etc.

Viitoarea capitală a tineretului va fi în continuare gazda unor evenimente menite să educe publicul și nu în ultimul rând să îl implice pe acesta în activități diverse în perioada 27 Septembrie-13 Octombrie.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top