Astazi va avea loc finala Competitiei Nationale de Open-Mic la FISC 2013

Finala Competiţiei Naţionale de Open Mic din cadrul Festivalului International de Stand Up Comedy (FISC) va aduce cei mai buni 4 tineri comedianţi din România la Cluj, pe scena Casei de Cultură a Studenţilor. Alături de ei, Sorin Pârcălab şi Iancu Serbanescu de la Comedica vă vor oferi 3 ore de stand up comedy proaspăt, românesc.

finala competitiei nationale de open mic 2013

Originar din Timişoara, Sorin practică stand up comedy de mulţi ani, din 2004, atunci când a intrat în trupa de comedie şi umor OZN. După câţiva ani de OZN, împreună cu Flaviu înfiinţează Brigata doi pe Trei, pentru ca în final să se stabilească în capitală.

Iancu de la Comedica este genul 3 în 1 (sau 3 în una): textier, interpret şi manager, ar da totul pentru o poantă bună. Berbec prin zodie, sportiv ca formaţie şi absolvent de stomatologie

Intrarea se va face pe bază de invitaţie, dar pentru cei care nu au reuşit să îşi procure o invitaţie, organizatorii anunta ca, începând cu ora 19:00, vor intra doar persoanele cu invitaţie, urmând ca începând cu 19:30 să permitem accesul, în mod gratuit, şi celorlaţi doritori, în limita locurilor disponibile.

Leave a Reply

Loading...
Top