Ateliere de parenting și o degustare de vinuri la Librăria Cărturești

Două evenimente importante va găzdui Librăria Cărturești din centrul comercial Iulius Mall în această perioadă. Este vorba de un atelier pentru părinții clujeni și o degustare de vinuri.

Crești odată cu copilul tău

librăria Cărturești, Iulius Mall, Cluj
din două în două săptămâni, miercurea de la 18:30

pareting carturesti cluj

Crești odată cu copilul tău este un proiect educațional inițiat de Cărturești Cluj și Mind Education Health, dedicat tuturor părinților și viitorilor părinți preocupați de starea de bine a copilului lor. Celor care își doresc ca acesta să crească autonom, responsabil, încrezător, generos și onest, știind să facă față eșecurilor și disconfortului fără să fugă sau să renunțe, să pună limite în relații atunci când este nevoie, să ia decizii și să facă alegeri bune pentru el.

Întâlnirile din cadrul proiectului Crești odată cu copilul tău vor lua în discuție temele și problemele care îi frământă pe majoritatea părinților: ce însemnă să fii un părinte „bun” pentru copilul tău, ce se ascunde în spatele comportamentului lui, ce ne comunică și cum reacționăm, cum știm că ceea ce facem e bine pentru copil și familie, ce facem când greșim față de copil sau când avem convingerea că nu ne ridicăm la înălțimea așteptărilor, care sunt în fapt nevoile copilului, care sunt prioritațile lui de dezvoltare și care sunt ale noastre etc.

Program:

11.11.2015 – Cum să fiu prezent în viața copilului (Mindfulness pentru părinți)
25.11.2015 – Sunt părinte – cum am grijă de mine și de familia mea
09.12.2015 – Cum îmi aleg partenerul și cum îl influențează pe copil viața noastră de cuplu

Participarea este gratuită, pe bază de înscriere la adresa domnica@mindeducation.ro

Domnica Petrovai, psiholog clinician pr., psihoterapeut cognitiv-comportamental, fondatoarea Mind Education Health, lucrează cu pasiune în domeniul promovării sănătații emoționale de 20 de ani. Principalul ei interes personal și profesional este în armonizarea relației de cuplu și în conștientizarea importanței dezvoltării continue a părinților pentru a răspunde nevoilor copiilor lor.

Educavin – vechi și nou în Beltiug

librăria Cărturești, Iulius Mall, Cluj
joi, 12 noiembrie 2015, ora 18:30

Educavin este workshop-ul VINDEVIE pentru înțelegerea mai bună a vinurilor de calitate.

Ediția din 12 noiembrie este dedicată explorării vinurilor autentice din regiunea viticolă Satu Mare (Beltiug).

Viticultorii sunt strict aleși pe criterii de calitate, legat de
– gust (echilibru gustativ și personalitate)
– producție (modul calitativ de cultivare a strugurilor)
– vinificație (evitarea folosirilor de aditivi, inafara sulfului (SO2) in cantități minime)

Prezentăm noțiuni de bază legat de degustare si apoi, cu invitatul nostru special, Silvașan Vasile, (un pasionat al vinurilor veritabile), vom afla lucruri foarte interesante despre regiunea Satu Mare și in special din Beltiug: istoria locului, a viticulturii, a producatorilor,.. povești frumoase ce vor stârni și mai tare dorința de degustare a vinurilor.
Apoi vom pune în practică aceste informații printr-o degustare cu nu mai puțin de 6 vinuri special alese prin diversitatea și bogăția aromelor.
Totul într-un mod ludic și relaxant, pentru o seara puternic aromată.

Nota bene. Nu sunt necesare noțiuni prealabile de cunoaștere a vinului, ci doar curiozitate și interes pentru gust și calitate.

Informații și rezervări la 0744.240.006, doroftei@vin-de-vie.ro și pe www.vin-de-vie.ro

educavin carturesti cluj

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top