Atractiile judetului Cluj, prezentate intr-un album digitalizat

Consiliul Județean Cluj, prin Centrul Național de Informare și Promovare Turistică, vă invită la o lectură digitală! Puteti descoperi atractiile judetului Cluj intr-un album digital remarcabil.

Răsfoind paginile albumului de prezentare a județului Cluj, pus la dispoziție de către Centrul de informare turistică, puteți afla mai multe despre principalele obiective de patrimoniu istoric, arhitectural, cultural, natural şi etnografic atât din municipiul Cluj-Napoca, cât și din județul Cluj.

În același timp, dacă doriți să împărtășiți și cu alții impresii sau să le recomandați o vizită în județul nostru celor de departe, aveți posibilitatea să distribuiți acest material al cărui conținut este disponibil atât în limba română, cât și în engleză și prin care se dorește facilitarea accesului la o informație turistică cât mai complexă într-un mod practic și util.

Pe această cale dorim să le mulțumim tuturor colaboratorilor noștri și celor care ne-au sprijinit în realizarea acestui material și în promovarea activității turistice.

Albumul poate fi urmarit accesand acest link.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top