Au fost alese firmele care vor distribui cornul si laptele copiilor clujeni

Consiliul Judeţean Cluj a sustinut miercuri, 11 septembrie, procedura de negociere privind furnizarea produselor lactate şi de panificaţie pentru cei 57.440 elevi din clasele I-VIII (inclusiv clasa pregătitoare) şi preşcolari din grădiniţele cu program normal de 4 ore din învăţământul de stat şi privat clujean.

cornul si laptele

În vederea participării la procedura care viza produsele lactate au fost trimise invitaţii mai multor societăţi comerciale de profil, fiind depusă însă o singură ofertă din partea S.C. Dorna S.A.. Aceasta a oferit preţul de 0,66 lei/zi/copil, fără TVA, în urma negocierii preţul fiind de 0,65 lei/zi/copil, fără TVA.

De asemenea, în cazul produselor de panificaţie, în urma invitaţiilor trimise au fost depuse trei oferte din partea S.C. Vel Pitar S.A., S.C. Coremi Inter şi S.C. Media Pop. Preţul de pornire a negocierii a fost de 0,28 lei/zi/copil fără TVA. În urma negocierii, firma S.C. Coremi Inter a oferit preţul cel mai mic, respectiv 0,21 lei/zi/copil.

Astfel, firmele S.C. Dorna S.A şi S.C. Coremi Inter vor distribui produse de lactate si panificatie pentru nu mai puţin de 57 440 de elevi şi preşcolari din unităţile de învăţământ preuniversitar sau preşcolar, de stat sau private, de pe întreg teritoriul judeţului Cluj, până la încheierea acordului cadru pentru următorii patru ani.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top