Au început înscrierile la atelierele LollyBoom 2016

Începând de astăzi, organizatorii festivalului de familie LollyBoom a deschis înscrierile la ateliere. Anul acesa, ca și anul trecut, activitățile vor fi mai multe și mai diverse, între care putem enumera: ateliere de desen, pictură, de gătit, ceramică, activități de tras cu arcul, teatru, muzică, dans, cățărări, face-painting etc.

Înscrierile la ateliere se fac online și îi ajută pe părinţi să asigure locul dorit copiilor lor la ateliere/workshop-uri, pentru că din păcate, locurile sunt limitate.

Pentru participarea la ateliere și workshop-uri, recomandăm să se facă înscrierea celor mici aici: http://www.lollyboomfestival.com/ateliere/. Numărul maxim de activități la care un copil poate fi înscris este de două pe zi. Dacă, totuși, nu reușiți accesați site-ul, înscrierile se pot face și la festival în limita locurilor disponibile.

Pe langa ateliere puteţi gasi si alte activități pentru divertisment: spectacole de magie, jocuri, concursuri, teatru de păpuși, grădinărit, croitorie, reciclare creativă, plus multe altele.

Vă așteptăm pe toți în Parcul Central din Cluj-Napoca în perioada 1-5 iunie la LollyBoom – festival de mare avengură dedicat întregii familii.

Afis a4 cu parteneri

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top