Audienţele Transilvania Live şi Look egale cu ZERO!

Rodul muncii şi investiţiei trio-ului Paszkany-Rus-Dâncu, cel mai important trust media din Transilvania, care ar fi trebui să rivalizeze cu televiziunile importante din Bucureşti, nu reuşeşte să treacă de zero puncte de rating, atât Transilvania LIVE, cât şi sora mai mică, Look, au înregistrat audienţe infime în lupta cu Capitala.

Pagina de media a prezentat audienţele naţionale pentru lunile iulie şi august, iar cele două televiziuni din Cluj ocupă ultimele poziţii în clasament.

Iulie: Audienţa în prime time, între orele 19:00 şi 23:00, Transilvania Live a avut o medie de 1000 de telespectatori pe minut, în timp ce Transilvania Look a fost urmărită, în medie, de 2000 de persoane pe minut. Ambele posturi televiziune au înregistrat un rating de 0.0.

August: Acelaşi rating înregistrat, ambele televiziuni adunând în medie 2000 de persoane în faţa televizoarelor, în intervalul orar menţionat mai sus.

Dacă ne referim la ratingul pe întreaga zi, cele două televiziuni nu sunt incluse nici măcar în topul cu 54 de poziţii, având o medie pe minut de sub 1.000 de telespectatori.

La nivel naţional, în luna iulie, în prime time, clasamentul este dominat de Pro TV, cu 504.000 de telespectatori pe minut (4,8 puncte de rating), locul doi este ocupat de Antena 3, cu 434.000 de telespectatori pe minut (4,1 puncte de rating), iar pe trei este Antena 1, cu 323 de mii de telespectatori pe minut (3,1 puncte de rating). Pentru luna august primele trei poziţii se menţin neschimbate.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top