“Augustin Maior” a câștigat ediția de a anul acesta a Cupei Liceelor “NeuronKid”

Ediția a 11-a a Cupei Liceelor “NeuronKid” s-a încheiat joi, 4 iunie, cu fazele finale ale competiției, disputate în Sala Sporturilor “Horia Demian”.

colegiul tehnic augustin maior cluj cupa liceelor 2015
Echipa Colegiului Tehnic de Comunicații “Augustin Maior”. Foto © Baza Sportiva “Napoca”

Colegiul Tehnic de Comunicații “Augustin Maior” a câștigat finala mare a Cupei Liceelor, după ce a învins Liceul Teoretic “Lucian Blaga” cu scorul de 3-0. Finala mică a fost câștigată de Liceul Tehnic “Ana Aslan”, care a câștigat partida împotriva Colegiului Economic “Iulian Pop”, cu scorul de 6-3.

Cupa Liceelor 2015 s-a încheiat cu un triunghiular demonstrativ între echipa profesorilor, echipa fostelor glorii ale fotbalului din Ardeal și echipa formată din bloggeri și jurnaliști. Primul meci, cel dintre Neluțu Sabău, Cristi Pojar & Co. și profesorii liceelor clujene s-a încheiat la egalitate, 1-1. Apoi, fostele glorii s-au impus în fața echipei de bloggeri/jurnaliști cu 3-0. Triunghiularul a fost închis de victoria profesorilor în fața bloggeri/jurnaliști, scor 5-2.

Robert Roșoagă de la LPS a câștigat titlul de golgheter al competiției (11 goluri), deși echipa sa a fost eliminată în sferturile de finală de Liceul Teoretic “Lucian Blaga”. Cel mai bun portar al turneului a fost declarat Cătălin Epure de la “Lucian Blaga”, iar titlul de cel mai bun jucător al Cupei Liceelor NeuronKid 2015 a mers la Teodor Bota de la “Augustin Maior”.

Lotul câştigătorilor de la “Augustin Maior” (Telecom)

Cristian Paul Iacob
Ionuţ Cioplanta
Ioan Marian Pop
Teodor Botă
Gheorghe Gliga
Ionuţ Dinu
Vlad Sular
Alex Mihai Misarâs
Mircea Moraru
Tudor Moigrădean
Daniel Groza

Antrenori: Mircea Haiduc şi Traian Chiorean

Mai multe fotografii de la finala Cupei Liceelor 2015 găsiți AICI.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top