Aurelia Cristea dă tonul schimbării în PSD Cluj-Napoca pe Facebook

Deputatul PSD Aurelia Cristea, președinte al organizației municipale a PSD Cluj-Napoca, vrea să schimbe total imaginea social-democraților în orașul de pe malul Someșului, mai ales după rezultatul dezastruos obținut de PSD în Cluj la alegerile prezidențiale din 16 noiembrie 2014.

foto © eClujeanul.ro
foto © eClujeanul.ro

Astfel, prima măsură luată de fostul ministru pentru Dialog Social a fost dizolvarea Biroului Permanent Municipal.

“Conducerea organizației municipale a agreat dizolvarea Biroului Permanent Municipal, această propunere urmând sa fie fie trimisă statutar, spre validare, Biroului Permanent Județean al PSD Cluj.

Reformarea și modernizarea organizației nu este doar un proiect imediat, ci și o recunoaștere a pașilor greșiți făcuți în ultimii ani, la nivel local. PSD Cluj-Napoca are nevoie de un nou model organizatoric, de un leadership capabil să genereze proiecte, să ofere viziune și încredere în interiorul organizației, dar mai ales comunității clujene, să realizeze o evadare din conformismul structurilor osificate ale politicii, îndepărtate de comunitate, practică curentă a partidelor politice în ultimii 20 de ani”, a scris Cristea pe pagina sa oficială de Facebook.

Atragerea mai multor oameni de stânga, apropierea de generația tânără și un dialog prietenos cu societate civilă, acestea sunt câteva dintre prioritățile Aureliei Cristea în 2015.

“Ne propunem deschiderea PSD, modernizarea sistemului de promovare a membrilor de partid. Accederea în funcțiile de conducere, cât și în cele alese prin vot trebuie să se realizeze în baza unui CV profesional, a unor proiecte comunitare și a unui portofoliu de activitate politică.

În Cluj-Napoca există suficienți oameni de stânga care până în acest moment nu s-au regăsit în structura organizației, pe care, de astăzi, îi invit să participe la acest nou proiect dedicat comunității clujene. De asemenea, ne propunem să fim o platformă care să asigure valorificarea competențelor și a entuziasmului tinerilor, o formulă prietenoasă de dialog cu societatea civilă”, a conchis deputatul.

Leave a Reply

Loading...
Top