Averea lui Horea Uioreanu la început de mandat. Mai “sărac” decât predecesorul său, Alin Tişe!

Noul preşedinte al Consiliului Judeţean Cluj, Horea Uioreanu, este mult mai sărac decât predecesorul său, Alin Tişe, care deţine mai multe apartamente. Proprietar a trei terenuri în Cluj-Napoca, dintre care unul de 145 de mp este moştenire, dar şi unul de 62 de mp în comuna Mărişel, pe care l-a moştenit, Uioreanu mai are 39.000 de lei investiţi în fonduri de pensii sau de viaţă.

Foto: politicalocala.ro

Uioreanu deţine un credit de 10.000 de euro deschis la Banca Transilvania şi a reuşit în 9 martie să lichideze un alt credit în valoare de 43.669 de euro, în urma vânzării unui teren de 10.000 de mp.

Şeful CJ Cluj a mai încasat dividente din cele 46 de acţiuni pe care le deţine la Banca Transilvania şi dividente pe anul 2010 de la firma Balanţa Cosmetics SRL în valoare de 54.500 de lei.

În ceea ce priveşte veniturile,Horea Uioreanu a încasat anul trecut, de la Camera Deputaților, o indemnizaţie totală de 55.488 de lei, iar soţia sa, consilier local USL, Elena Uioreanu, a câştigat 38.700 de lei de la Institutul de Management Asigurări Bucureşti şi încă 22.179 de lei dintr-un proiect european, unde a fost expert.

Ştiri de Cluj

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top