Bărbatul care a accidentat mortal o pensionară pe trecerea de pietoni de pe str. Corneliu Coposu şi a fugit de la locul accidentului s-a predat poliţiei după ce şi-a dat foc la maşină!

In aceasta seara, in jurul orei 18.00, autorul accidentului mortal din aceasta dimineata de pe str. Corneliu Coposu s-a prezentat la Postul de Politie Comunal Baciu si s-a predat.

In acest moment este in custodia politistilor rutieri care efectueaza activitatile de administrare a probatoriului urmand ca dupa finalizarea acestora autorul sa fie prezentat instantei de judecata cu propunere de arestare preventiva.

Poliţiştii rutieri clujeni, au reuşit să identifice autorul accidentului grav produs în această dimineaţă la Cluj-Napoca. Acesta se sustrage urmăririi penale şi şi-a incendiat autoturismul pentru a scăpa de răspunderea penală.

Poliţiştii clujeni au reuşit identificarea conducătorului auto care la data de 23 aprilie a.c. a accidentat mortal pe o trecere de pietoni de pe strada Corneliu Coposu din Cluj-Napoca o femeie în vârstă de 71 de ani, fugind ulterior de la locul accidentului.

În urma activităţilor specifice şi având sprijinul comunităţii InfoTrafic care s-a mobilizat exemplar oferind informaţii poliţiştilor, aceştia au găsit autoturismul implicat în accident, abandonat în zona localităţii Popeşti, incendiat.

Totodată s-a reuşit identificarea celui aflat la volan, un bărbat de 36 din comuna Baciu, judeţul Cluj, care este căutat de poliţişti în vederea tragerii la răspundere penală.

În cauză este deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea organelor de poliţie, fapte prevăzute şi pedepsite de Codul Penal.

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top