Baschet feminin: Înfrângere drastică pentru “U” Cluj în faţa vicecampioanei CSM Satu Mare, scor 55-78!

CS Universitatea Cluj a primit vizita vicecampioanelor de la CSM Satu Mare în Sala Sporturilor “Horia Demian” din Cluj-Napoca, într-o partidă ce a contat pentru etapa a II-a a Ligii Naţionale de Baschet feminin.

După înfrângerea suferită în prima etapă cu CSM Târgovişte, clujencele pregătite de Florin Covaciu au pierdut fără drept de apel în etapa a II-a, scor 55-78, la capătul unei partide în care CSM Satu Mare a avut un avantaj chiar şi de peste douăzeci de goluri. Flavia Ferenczi de la “U” Cluj a fost cea mai bună marcatoare a meciului, cu 20 de puncte reuşite. Restul marcatoarelor Universităţii au fost Daphnee Frieso (10), Andrea Vincze (8), Angela Al Shaar (6), Norina Pop (6), Luisa Silaghi şi Andreea Pop (ambele cu 2 pct) şi Oana Precup cu un punct reuşit.

De cealaltă parte, marcatoarele formaţiei CSM Satu Mare au fost: Shanika Freeman (15), Annemarie Părău şi Utahya Drye (ambele cu 11 pct), Andreea Orosz şi Hajnalka Szlimak (9), Chadijah Whittington şi Italee Lucas (5), Dara Kovacevic şi Anita Nagy (4), Renata Szmutku (3) şi Diana Moldoveanu (3).

 

Leave a Reply

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Top